Fotos Brem 5

“Brem Funderingsexpertise, kennis en ervaring als fundament voor kwaliteit.”

Waar komen wij vandaan

Het fundament van Brem Funderingsexpertise dateert uit 1987 1 maart, toen Kees Brem begon met heitoezicht. In de huidige vorm opereert Brem Funderingsexpertise uitsluitend als dienstverlenende specialist inzake advies, monitoring en toezicht voor funderingstechnieken.

Waar staan wij voor

Middels expertise, klantgerichte service en jarenlange ervaring hebben wij een sterke naam opgebouwd met betrekking tot het verrichten van toezicht, (geotechnische) metingen/monitoring en advies in de funderingsbranche.

Onze focus ligt op combinatiewerken (toezicht in combinatie met monitoring), technisch complexe grond-gebonden projecten en complexe monitoringsprojecten. In plaats van het alleen leveren van inzet en kennis (inspanningsverplichting) zijn onze werkzaamheden primair gericht op faalkosten- en risicoprofielreductie (resultaatverplichting). Deze strategie realiseren wij door met onze opdrachtgevers langdurige samenwerkingsverbanden aan te gaan.

Waar voelen wij ons thuis

Wij zijn actief in de sectoren Woningbouw, Energie en Industrie, Utiliteitsbouw, Renovatie en Infrastructuur. Werkzaamheden waarop wij toezicht verrichten zijn o.a.:

  • Realiseren paalfunderingen.
  • Aanbrengen damwand(kuipen) en keerconstructies.
  • Aanbrengen en opspannen verankeringen.

Daarnaast voeren wij een compleet programma (geotechnische) metingen om de kwaliteit van funderingen, maar ook de overlast van het realiseren ervan, in kaart te brengen. Wij leveren een breed scala aan monitoringstechnieken, die apart uitgevoerd en ook in complete monitoringsnetwerken aangesloten kunnen worden. Dit stelt een 24/7 bewaking van de omgeving mogelijk ten tijde van een geheel bouwtraject, weergegeven in onze eigen webapplicatie. Inmiddels is de scope van monitoren uitgebreid met glasvezelmonitoring, waarbij ook buiten de funderingsbranche metingen worden verricht.

Wij zijn uniek vanwege de combinaties die gemaakt kunnen worden met alle diensten. Meer informatie over deze diensten treft u tevens op deze website.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel 0182 – 51 75 50 of mail info@brem.nl voor (nadere) kennismaking met ons bedrijf en mogelijkheden of kijk bij de diverse onderwerpen op onze website!

0182 517 550