Referentie

NewLogic VI te Son

In Son (gemeente Son en Breugel) is Heembouw gestart met de realisatie van NewLogic VI, een duurzaam distributiecentrum voor Rhenus Logistics. Op het voormalige terrein van Betonson wordt uiteindelijk in totaal 75.000 m2 distributiecentrum gerealiseerd. Heembouw is gestart met de eerste fase van ca. 45.000 m2. De eindoplevering is verwacht in februari 2017.

Voor de realisatie van het distributiecentrum brengt Aannemingsbedrijf Boer B.V. uit Meerkerk ca. 915 prefab palen aan met een gemiddelde lengte van 10 meter. Brem Funderingsexpertise verzorgd het heitoezicht in opdracht van Heembouw Roelofarendsveen B.V.. De vele verschillende diameters palen en zeer wisselende sonderingen maakt dit project een complex heiwerk, waarbij gespecialiseerd heitoezicht een pré is. De 915 prefab palen worden met behulp van 2 heistellingen geheid waar wij ‘volledig’ heitoezicht op houden. Dit betekent dat bij beide heistellingen een toezichthouder staat, die bij elke paal meerdere aspecten controleert en registreert waarbij hij bij bijzonderheden direct ingrijpt en contact zoekt met de verschillende partijen. Enkele aspecten waar de toezichthouders op letten zijn:

Proactief

Verslaglegging & communicatie

Naast vele andere aspecten worden bovengenoemde punten onafhankelijk door ons vastgelegd in een as-built rapportage.

Meer informatie omtrent onze toezichtwerkzaamheden? U treft hier onze webpagina omtrent het toezicht dat wij verrichten, ook kunt u ons rechtstreeks benaderen met behulp van de contactpagina.

0182 517 550